15 49.0138 8.38624 https://dev.ardits.cat arrow 0 none 1 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT SALE cookie-true 300
Subscriu-te al butlletí i rebràs un -10% en la primera compra Disseny i producció locals. 100% cotó Retorns gratis
0

No hi ha productes a la cistella.

Guia de Compra + Condicions de Venda

Guia de Compra + Condicions de Venda

0. Introducció

Aquest document recull una Guia de Compra i les Condicions de Venda (CV). El guia serveix com a suport durant la compra mentre que les CV regeixen les relacions contractuals entre ARDITS i els clients consumidors, entenent per aquests, les persones físiques que actuïn amb propòsit aliè a la seva activitat comercial, empresarial, ofici o professió, o persones jurídiques o entitats sense personalitat jurídica que actuïn sense ànims de lucre en un àmbit aliè a una activitat comercial o empresarial (en endavant, el “Client”), derivades de les vendes de productes que ARDITS realitzi al Client per les comandes que aquest li cursi i ARDITS accepti.

El venedor és ARDITS. Els seus detalls identificatius es troben a l’Avís Legal.

Completen les CV les condicions particulars que puguin pactar ARDITS i el Client.

Només es permet la venda de productes a clients majors d’edat.

1. Com realitzar una comanda

A www.ardits.cat qualsevol dia de l’any i a qualsevol hora.

2. Preus de venda

Els preus de venda indicats al web es mostren en euros i inclouen IVA. ARDITS podrà realitzar promocions exclusives temporals que variïn els preus.

3. Elecció de talla

Referir-se a la Guia de Talles

4. Despeses d’enviament

 • Fins a 75€ per comanda. A l’Estat espanyol: enviament a domicili, 4.84 €. Enviament a Oficina de Correos*, 4.00 €. A Europa, 15.96 € . A la resta del món, 23.09 €
 • De 75€ a 250€. A l’Estat espanyol: enviament a domicili o Oficina de Correos*, GRATIS . Enviament a Europa, 7.98 € Enviament a la resta del món, 11.55 €
 • Més de 250€ de comanda: es discutirà cada cas particularment.

* Oficina a escollir pel client durant el procés de compra.

Preus sense IVA.

En la primera selecció de productes, l’import reflectit a la Cistella és tan sols una estimació. Es confirma l’import més tard segons la modalitat d’enviament escollida pel client.

5. Aplicació de descomptes

En el cas de disposar d’un codi de descompte, s’haurà d’introduir al finalitzar la comanda, quedant aplicat en el preu total final.

6. Preu total

Una factura en format PDF s’enviarà l’email del client.

7. Formes de pagament

Dues possibilitats:

 • Amb targeta de crèdit i / o dèbit (visa, mastercard, etc) a través de la passarel·la de pagament segur Redsys de la Caixa d’Enginyers
 • Amb un compte PayPal

En cap cas tenim coneixement del número de la targeta . De la mateixa manera l’entitat bancària o Paypal no té cap coneixement dels productes que has comprat.

8. Seguiment de la comanda i dates de lliurament

La comanda s’envia per Correos. Triga entre 48h i 72h des que ens confirmes la teva comanda.

Correos posa a disposició un seguiment via SMS i email que consta de 2 missatges: el 1r quan admeten a tràmit la teva comanda (no és massa rellevant per a tu) i el 2on quan aquesta arriba a l’Oficina de Correos de la teva població. Si has triat recollida en Oficina, el missatge t’avisa que ja pots passar a recollir la teva comanda. Si has escollit lliurament a domicili, has de comptar que en unes hores més, es passarà a entregar pel domicili.

No enviem a Canàries, Ceuta i Melilla. Per a enviaments fora de l’Estat, Correus utilitza altres partners. Les dates de lliurament s’incrementen.

9. Recepció. Danys

Si en el moment de la recepció el paquet aquest presenta danys, agrairíem que ho anotessis en l’albarà de lliurament, en el moment de la signatura.

10. Retorns

Si vols tornar un producte, disposes de 14 dies naturals per fer-ho. Per a això segueix aquests passos si us plau:

 1. Escriu-nos a ardits@ardits.cat amb els detalls de l’enviament i el motiu de la devolució.
 2. Cobrim el cost del retorn pel que en la nostra resposta per email adjuntem l’etiqueta franquejada a destí que hauràs d’imprimir i enganxar a la caixa que has rebut.
 3. Embolica el producte en el seu embalatge original, fica’l a la caixa de nou, tanca-la amb cinta adhesiva i diposita-la a qualsevol oficina de Correos.

Pels enviaments fora de l’Estat, no disposem d’una política de retorn.

11. Reemborsament

Important: primer de tot cal que durant els 14 primers dies posteriors a la recepció de la comanda ens retornis els productes (segons el procés descrit al punt anterior). Un cop rebuts, procedirem al reemborsament segons es tracti d’un d’aquests casos:

 • Errors deguts a ARDITS (article incorrecte o defectes en la peça original): quan ens contactis per a la seva devolució, indica’ns si desitges el reemborsament complet (producte + enviament), o si, per contra, vols que t’enviem un nou article.
 • Canvis de talla: no farem cap reemborsament. Simplement t’enviarem la nova talla que ens hagis indicat al teu email sense cap cost.
 • Si simplement vols retornar el producte perquè no t’agrada o no et convenç, l’import del reemborsament serà pel cost del producte.

Els reemborsaments es faran pel mateix mitjà en què es va fer el pagament.

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings