15 49.0138 8.38624 https://dev.ardits.cat arrow 0 none 1 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT SALE cookie-true 300
Subscriu-te al butlletí i rebràs un -10% en la primera compra Disseny i producció locals. 100% cotó Retorns gratis
0

No hi ha productes a la cistella.

Essència

Essència

ARDITS neix davant del mar amb la voluntat de ser la marca de roba mediterrània de referència.

Els dissenys s’inspiren en la nostra passió: el mar i el surf. I quan les ones no són prou altes, gaudim del nostre estil de vida i paisatges, admirats arreu.

Dissenyem i produïm a Catalunya. Creiem en l’impacte positiu que les activitats al territori generen. I mirant al futur, intentarem que sigui així tant com es pugui doncs som conscients que en un món globalitzat, no tots els materials i proveïdors els trobarem sempre al nostre país.

Estem compromesos també amb el respecte al medi ambient i les condicions de treball ètiques, garantint que aquestes pràctiques se segueixen durant la producció.

L’ànima d’ARDITS és inconformista, atrevida i amb esperit de superació. Creiem que tot és possible a l’hora que gaudim del viatge i l’aventura que ens porta cap als nostres somnis.

El món està ple d’ARDITS que persegueixen aquests somnis. I tu, n’ets un d’ells?

Els Productes

Hem començat aquest projecte amb una col.lecció de samarretes i polos per nois. A poc a poc anirem ampliant catàleg i obrint-nos també a la roba per noies.

Les peces són de cotó 100% d’alt gramatge, teixit i confeccionat localment. El patró és recte (‘regular’ en anglès). Creiem que és un tall més còmode, més adient pel tipus d’estil de vida que ens agrada.

Hem buscat la qualitat ens els acabats. De totes maneres, si detectes cap defecte o tens cap suggerència a fer-nos, no dubtis a escriure’ns. ARDITS sou també vosaltres. Esperem que ens acompanyis i créixer junts.

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings